Lauksaimniecības tehnika

Drukāt
Banner 1050x80

Agroserviss Valmiera, SIA

"Agroserviss" , Kauguru pagasts, Valmieras nov. LV-4224
, meža un dārza tehnika , Partner, Husqvarna, Jonsered, tehnika dārza un meža kopšanai, tirdzniecība,, dzīvžoga šķēres, zāles pļāvēji, minerālmēsli, augu aizsardzības līdzekļi, agroķīmija, minerālmēsli, lauksaimniecības

Agroserviss Valmiera, SIA, Tirdzniecības centrs

Mūrmuižas 15, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Preces mājai, preces dārzam, preces lauksaimniekiem, sēklas, stādi, augsne, trauki, plastmasas izstrādājumi, apģērbi, apavi, darbarīki, sadzīves ķīmija, sadzīves tehnika, meža un dārza tehnika, Partner, Husqvarna, Jonsered, tehnika dārza un meža kopšanai, tirdzniecība, rezerves daļas, serviss, remonts, apkope, motorzāģis, motorzāģi,

Agroserviss Valmiera, SIA, Veikals

Rīgas 65, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
, meža un dārza tehnika ., dzīvžoga šķēres, zāles pļāvēji, minerālmēsli, augu aizsardzības līdzekļi, agroķīmija, minerālmēsli, lauksaimniecības

Agrotehnika Smiltene, SIA

Silva, "Silva 23" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
SOLIS, mazie traktori 20 – 80 zs, mazo traktoru uzkares tehnika , BVL lopbarības mikseri un izdalītāji, ČEHU meža stādīšanas tehnika . BICCHI piekabes.

Agrotehnika, SIA

Planīcas 67, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Darbības sfēras: ✓ Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas ✓ Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori ✓ Dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība Apraksts:

SIA „Agrotehnika” Kuldīga, Kuldīgas novads, dibināta 1992. gadā kā privātuzņēmums, 1994. gadā pārveidota par SIA „Agrotehnika”. Darbības sfēras: lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas, Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori, dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība.

Agrotehnika, SIA, Vairumtirdzniecības noliktava

Laimdotas 31a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas

Agrotehnoloģijas AB, SIA

Strādnieku šķērsiela 5c, Rēzekne, LV-4604
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

Agrotrac, SIA

Turpinām strādāt klātienē un attālināti!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Priekšrocības: Papildus vadošās lauksaimniecības tehnikas sortimentam jums ir pieejami uzticami un zinoši tehnikas eksperti, kas ieteiks jūsu saimniecībai visatbilstošāko aprīkojumu, sniegs jums konsultācijas par tehnikas apkopi un rezerves daļām un parūpēsies, lai jūsu saimniecība strādātu maksimāli produktīvi un ar optimālu investīciju atdevi.

Agrotuning, SIA

Māras 3-57, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

Agrotuningpro ir čiptuningserviss, ar pieredzi industriālās, kravas un agro tehnikas programmēšanā. Izmantojam tikai licenzētas, profesionālas programmēšanas un diagnostikas iekārtas no vadošiem tūninga kompānijām, lai varētu nodrošināt saviem klientiem augstu un drošu programmēšanas kvalitāti. Veicam ekoloģijas sistēmu programmu kalibrāciju un čiptūningu.

Agrozona, SIA

"Mārupītes" , Baldones pagasts, Ķekavas nov., LV-2125
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība.

Agroķīmija Saldus, SIA

"Birzītes" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Tirgojam:: ✓ Minerālmēsli; ✓ NPK mēslojumi, dārzeņu mēslojumi, amonija nitrāts; ✓ Augu aizsardzības līdzekļi - herbicīdi, fungicīdi, kodnes; ✓ Kurināmais - ogles, skaidu briketes; ✓ Plēves - rulonu plēves, tranšeju plēves, siltumnīcu plēves, agrotīkli; ✓ Preses auklas; ✓ Kūdra.

AiVi, SIA

K.Valdemāra 128 k.2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA "AiVi" ir uzņēmums, kas sekmīgi darbojas kopš 1991. gada. Uzņēmuma pamata darbības virzieni ir sadzīves tehnikas, meža, dārza un parku apkopes tehnikas mazumtirdzniecība, kā arī tehnikas servisa pakalpojumu sniegšana. Uzņēmumu labi raksturo vēlme sniegt klientiem vislabāko apkalpošanas profesionalitāti un kvalitāti. To labi pierāda jau 27 gadu veiksmīga darbības pieredze un neapstāšanās pie padarītā. No 2010. gada 11. oktobra uzņēmums ir atvēris jaunu tirdzniecības centru apvienojot tajā pazīstamākos zīmolus un kvalitatīvāko tehniku AEG, Electrolux, Zanussi, Philips un Husqvarna preces vienuviet, paplašinot šo preču sortimentu un pakalpojumu servisu. Tagad droši varam saukties par Kurzemē lielāko sadzīves, meža, dārza tehnikas tirdzniecības un servisa centru! Visi ceļi ved uz Talsiem, Kr.Valdemāra ielu 128. Tagad arī www.aivi.lv

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Cēsīs

"Imantas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Atjaunotas riepas. Riepas. Lietotas riepas. Industriālās riepas. Riepu serviss. Cēsis. Priekuļi. Rauna. Jaunpiebalga. Vecpiebalga. Pārgauja. Straupe. Plācis. Limbaži. Sigulda. Valmiera. Smiltene. Meža tehnikas riepas. ALLIANCE, MITAS, VOLTYRE riepas.

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Smiltenē

Silva, "Silvas Lejas" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts: Riepas. Atjaunotas riepas. Lietotas riepas. Industriālās riepas. Valka. Smiltene. Alūksne. Gulbene. Valmiera. Balvi. Cēsis. Meža tehnikas riepas. Mazlietotas riepas.

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Valmierā

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Meža tehnikas, lauksaimniecības tehnikas riepas. Traktoru riepas., Atjaunotas riepas frontālajiem iekrāvējiem, ceļu tehnika . Ceļu tehnikai, grēderiem.

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

AirTraining Group, SIA, Pilotu skola

Daugavgrīvas 140, Rīga LV-1007
Apraksts:

"AirTraining Group" piedāvā privāto pilotu un komercpilotu apmācības kursus. Piedāvājam arī papildu apmācību, brīvo nolidojumu. AirTraining Group ir līderis pilotu apmācībā Latvijā. Jums tā ir lieliska iespēja īstenot savu sapni un sajust ne ar ko nesalīdzināmo lidojuma burvību.

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra
Uzņēmumi piedāvā lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecību, remonta pakalpojumus, nomu un rezerves daļu tirdzniecību. Piedāvājumā - zemes apstrādes un lopbarības sagatavošanas tehnika, ražas novākšanas, sējas, augu aprūpes un pēcapstrādes tehnika.