Lauksaimniecības tehnika

Drukāt
Banner 1050x80

DDRE Pluss, SIA

Brīvības 10b-211, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Drenāža, drenāžas sistēmas, asenizācija, asenizācijas pakalpojumi, attīrīšanas iekārtas, gruntsūdens, gruntsūdeņu pazemināšana, notekūdens, meliorācijas darbi, drenāžas sistēmu izbūve, novadgrāvji, bioloģiskās sistēmas, ārējā, iekšējā kanalizācija, sadzīves notekūdeņu attīrīšana, nosēdaka, nosēdakas, grodi, rezervuāri,

Tehnika Auce, SIA

Tehnikas 14, Auce, Dobeles nov. LV-3708
"Tehnika Auce" produkcija:: ✓ Horizontālie un vertikālie lentzāģi; ✓ Impregnēšanas vannas; ✓ Zāģlentas kokam un metālam; ✓ Reduktori un variatori; ✓ Hidrodzinēji; ✓ Hidrocilindri; ✓ Hidraulisko šļūteņu preses un griezēji; ✓ Metālapstrāde; ✓ Augsnes izlīdzināšanas tehnika.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

TAVAKAFIJA, SIA

Kaibala, "Krūzes" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Kafija, Kafijas aparāti, to apkalpošana un remonts: ✓ Espresso kafijas automāti ✓ Kapsulu automāti ✓ Kafijas spilventiņu automāti ✓ Lietoti kafijas aparāti ✓ Pusautomātiskie automāti ✓ Kafijas pupiņas ✓ Kafijas tabletes ✓ Maltā kafija ✓ Kafijas spilventiņi  Coffee pads ✓ Aromatizētā kafija ✓ Kafijas kapsulas ✓ CURTIS tēja piramīdās ✓ TEEKANNE kanniņu tēja ✓ RICHARD karaliskā tēja ✓ HAZO beramā tēja ✓ Kafijas dzirnaviņas ✓ Piena putotāji ✓ Piena dzesētāji ✓ Tējkannas ✓ Aksesuāri ✓ Ražots Latvijā medus

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Apraksts: Autospoguļu darbnīca visu veidu automašīnām; Vieglajiem, smagajiem automobiļiem. Lukturu pulēšana. Darba pieredze kopš 2005. gada. Visiem darbiem dodam garantiju.

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Mežam, dārzam un tehnikai

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Apraksts:

"AR Parts" nodarbojas ar meža un dārza tehnikas tirdzniecību un remontu, kā arī piedāvā vieglo auto un komerctehnikas rezerves daļas un aksesuārus. Veikalā pieejams plašs klāsts ar apgaismojuma un papildus aprīkojuma risinājumiem jebkuram transportlīdzeklim. Veikalā var iegādāties dārza instrumentus un piederumus.

Stārķi, ZS

Vēdenieši, "Starķi" , Susāju pagasts, Balvu nov. LV-4584
Mežizstrāde: ✓ Cirsmu izstrādes darbi ✓ Meža atjaunošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Meža tehnikas, treilera pakalpojumi Meliorācijas pakalpojumi: ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Dīķu rakšana un tīrīšana ✓ Grāvmalu pļaušana ZS "Stārķi" Viļakā: Mūsu uzņēmums darbojas jau kopš 1993. gada, un mūsu darbības pamatvirziens ir mežizstrādes darbi, kā arī piedāvājam: ✓ naftas produktu mazumtirdzniecību, ✓ blakus uzpildes stacijai Stārķi atrodas automazgātava, kur piedāvājam auto mazgāšanu, salona tīrīšanu, ✓ pārtikas  preces, ✓ auto  preces, ✓ meliorācijas pakalpojumus.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Apraksts:

"Talsu meliorators" SIA veiksmīgi darbojas meliorācijas jomā. Melioratīvo, hidrotehnisko, mežu un pagastu ceļu būvniecība, kūdras ieguve un realizācija, aku grodu un vāku, pamatbloku ražošana un realizācija. Dzelzsbetona izstrādājumi, caurtekas, teknes, kanalizācija, projektēšana.

Medeo, SIA, auto veikals, autoserviss

Druvas 4d, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājumā:: ✓ Riepas ✓ Ziemas ✓ Vasaras ✓ Sporta ✓ Moto riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Autobusu riepas ✓ Militārās tehnikas riepas ✓ Lauksaimniecības tehnikas riepas ✓ Kameras ✓ Meža tehnikas riepas ✓ Industriālās tehnikas riepas ✓ Diski ✓ Disku aksesuāri ✓ Disku pielaikošana ✓ Disku remonts ✓ Akumulatori ✓ Akumulatoru piederumi ✓ Eļļas ✓ Champion ✓ Comma ✓ Tuning

Tolmets Vidzeme, SIA, Smiltenes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Silva , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

AJ Gravels, SIA, karjers Agitas 2

"Smiltskalni" , Grāveru pagasts, Krāslavas nov. LV-5655
Apraksts:

SIA "AJ Gravels" ir karjers Aglonā. Galvenā darbības specifika ir grants, smilts, akmens ieguve. Iegūšana un realizācija. Ekskavatoru noma, transporta pakalpojumi un piegāde.

AirTraining Group, SIA, Pilotu skola

Daugavgrīvas 140, Rīga LV-1007
Apraksts:

"AirTraining Group" piedāvā privāto pilotu un komercpilotu apmācības kursus. Piedāvājam arī papildu apmācību, brīvo nolidojumu. AirTraining Group ir līderis pilotu apmācībā Latvijā. Jums tā ir lieliska iespēja īstenot savu sapni un sajust ne ar ko nesalīdzināmo lidojuma burvību.

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Auto Evakuācijas Serviss Cēsis

Priekuļi, Raiņa 8a-1, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts: Auto Evakuācijas Serviss ir ātrs palīgs neparedzētos brīžos, lai nogādātu Jūsu auto nepieciešamajā vietā.

AV Motoserviss, SIA, Veikals-serviss

Gulbenes 4, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājums: ✓ Kvadraciklu rezerves daļas; ✓ Motorolleru rezerves daļas; ✓ Mopēdu un motociklu rezerves daļas; ✓ Ekipējums; ✓ Instrumenti; Virsraksts: Pie mums iespējams iegādāties arī tādas rezerves daļas kā amortizatori, apgaismojums, motori, motorolleru rezerves daļas, POCKET rezerves daļas, kvadraciklu rezerves daļas, ķēdes, mopēdu un motociklu rezerves daļas, cilindra galvas cilindri, ekipējums, elektrosistēmas sastāvdaļas, filtri, gultņi, izpūtēji.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Uzņēmumi piedāvā lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecību, remonta pakalpojumus, nomu un rezerves daļu tirdzniecību. Piedāvājumā - zemes apstrādes un lopbarības sagatavošanas tehnika, ražas novākšanas, sējas, augu aprūpes un pēcapstrādes tehnika.