Lauksaimniecības tehnika

Drukāt
Banner 1050x80

EKSPERTS AE, SIA

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Visa veida lauksaimniecības tehnikas novērtēšana, vērtēšana.

Hydraulik Bauteile Baltic, SIA

Rūpniecības 24, Ventspils LV-3601
Hidrauliskās detaļas, filtru tehnika , filtri hidraulikai, filtri ražošanas tehnoloģijām, gaisa filtri, , mērīšanas tehnika , regulēšanas tehnika , caurules, savilcēji, savilces, žņaugi, ventiļi, ventilis, aizbīdņarmatūra

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apaļkoku iepirkšana, zāģbaļķu iepirkšana. Mežu pirkšana, meža pirkšana, mežu īpašumu pirkšana, cirsmu pirkšana, kokmateriālu pirkšana, kokmateriālu iepirkšana, apaļkoku pirkšana, apaļkoki iepirkšana, zāģbaļķu pirkšana, zāģbaļķu iepirkšana, mežizstrādes pakalpojumi, koku zāģēšana, koku izvešana, izvest kokmateriālu pie ceļa,

Apse KL, SIA

Ieriķu 67a, Rīga LV-1084
Cirsmu izstrāde, Kokvedēja pakalpojumi, Meža zāģēšana ar harvesteru, Harvestera pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, Nozāģēto koku treilēšana, Apaļkoku pārvadājumi, Pameža tīrīšana, Dastošana, Cirsmu iestigošana, Projekta izveide, Īpašuma novērtēšana, Dokumentu novērtēšana, Nodokļu konsultācijas, Mežizstrāde, mezizstrade.lv,

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Mežizstrādes tehnika ., pakalpojumi, .Ekskavatora pakalpojumi, aizaugušu grāvju tīrīšana, mežmalu, ceļmalu ar krūmiem aizaugušu, lauksaimniecības

Brieži AJ, SIA

Saules 63, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "Brieži AJ" ir lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu veikals. Piedāvājumā ir dažādas traktoru rezerves daļas (MTZ, T40, T25, SMD, JuMz), riepas, kameras, elektrodi, gultņi, ķīļsiksnas, akumulatori, metināšanas piederumi, dažādi instrumenti. Veikalā ir pieejamas arī pļaujmašīnu, kartupeļu racēju, arklu rezerves daļas, lemeši, kalti, naži, zari. Dažādas rezerves daļas arī automašīnām GAZ, VAZ, UAZ. Pieejami LED lukturi plašā klāstā! Ir atsevišķa nodaļa ar zirglietām, kur iespējams iegādāties vai pasūtīt ekipējumu gan jātniekiem, gan zirgiem. Nāciet, apskatiet un novērtējiet! Gaidīsim!

ZL.LV iesaka

Arka Pluss, SIA

Raiņa 5, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Plašā izvēlē santehnikas un apkures veidgabali. Saimniecības preces, elektropreces.Trauki.

Stilmann, SIA, Veikals

A.Pumpura 6, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Akumulatora instrumenti, Lāzera instrumenti, Daudzfunkcionālais multi instruments, Urbšana ar triecienu un kalšana, Urbšana un skrūvēšana, Metāla apstrādes instrumenti, Kokapstrādes instrumenti, Pneimatiskie instrumenti / Kompresori, Putekļu sūcēji, Karstā gaisa fēni, Instrumenti darbam mežā un dārzā, Aksesuāri  

Serval, Mežizstrāde un mežsaimniecība

Darbojamies visā Latvijas teritorijā!
Struktoru 14, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Pilns mežizstrādes cikls – no cirsmu ierīkošanas līdz iegūto materiālu realizācijai; ✓ Meža taksācija Vidzemē; ✓ Meža zemes augsnes sagatavošana – pacilu rakšanu ar ekskavatoru, ar speciālu pacilu rakšanas kausu; ✓ Apauguma (koku, krūmu) novākšana no lauksaimniecības zemēm, lauku īpašumiem, mežmalām, ceļmalām, grāvmalām, kā arī pilsētvidē (t. sk. attīrām zemi no apauguma, to sagatavojot būvniecības darbiem); ✓ Celmu un sakņu raušana, frēzēšana un novešana; ✓ Grāvju rakšana ar specializētu trapeces kausu, grāvju padziļināšana un attīrīšana no piesērējuma; ✓ Dīķu rakšana, aizaugušu dīķu atjaunošana, padziļināšana un krastu nostiprināšana.

Pērkam – mežus, cirsmas, ražīgus apaugumus, apaļkokus, energokoksni un aizaugušus lauku īpašumus.

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

KL būvnieks, SIA

Rūpniecības 19, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Nodarbojamies ar dažādiem būvniecības, demontāžas darbiem, pārsvarā komunikācijas ūdens, kanalizācija, siltumtīkli, rakšanas un grunts pārvietošanas darbi. Uzņēmums patstāvīgi paplašina savu tehnikas klāstu ar kuru sniedzam dažādus zemes darbu pakalpojumus. Šogad iegādājāmies Augsnes Rekultivācijas frēzi.

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE

RAINMEN, SIA

Rītausmas, "Lauktehnika 15" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"RAINMEN", SIA piedāvā automātisko laistīšanas sistēmu projektēšanu, uzstādīšanu un apkalpošanu visā Latvijā fiziskām un juridiskām personām.

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Apraksts: Plašākais preču sortiments ārpus Madonas! Laipni lūdzam!

PetPlanet.lv ZOOVEIKALS Bolderājā, Daugavgrīvā

Turpinām strādāt klātienē!
Parādes 5b, Rīga, LV-1016
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Petplanet.lv, zooveikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava, LV-3007
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces,dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi,konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

VITRUM Factory, SIA

Berģi, Bitēnu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Vitrum Factory ražo šādus produktus:: ✓ N/t mēbeles profesionālām virtuvēm ✓ Korpusa mēbeles ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Ledusskapji, saldētavas Par mums:

Mēs piedāvājam mēbeles restorāniem, bāriem, kafejnīcām, viesnīcām, biroju ēkām no vadošajiem Eiropas ražotājiem un jebkuru cenu līmeni. Mūsu sortimentā Jūs vienmēr atradīsiet krēslus uz metāla vai koka karkasa, dažāda izmēra galdus, mīkstās mēbeles, bāra letes un dažādas formas virsmas, ērtas un stilīgas pītās mēbeles, kā arī plastmasas mēbeles. Mūsu dizaineri palīdzēs jums izvēlēties mēbeles, ņemot vērā jūsu telpu plānojumu un vēlmes. Pēc pasūtītāja pieprasījuma mūsu speciālisti veiks piegādi, montāžu un mēbeļu uzstādīšanu objektā.

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.
Uzņēmumi piedāvā lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecību, remonta pakalpojumus, nomu un rezerves daļu tirdzniecību. Piedāvājumā - zemes apstrādes un lopbarības sagatavošanas tehnika, ražas novākšanas, sējas, augu aprūpes un pēcapstrādes tehnika.