Lauksaimniecības tehnika

Drukāt
Banner 1050x80

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
instrumenti, servisa aprīkojums, smērvielas un eļļas, celtniecības iekārtas un instrumenti, celtniecības tehnika , , lauksaimniecības un komunālā tehnika , dārza un meža tehnika , smagās tehnikas serviss, instrumentu serviss

Vārmes pag. M. Āboliņa ZS Skaistmales

"Skaistmales" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Lauksaimniecība, augkopība, lauksaimniecības pakalpojumi, kvieši, lopbarības kvieši, rapsis, auzas, rudzi

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
cirsmas, pērk mežu, īpašumi, meža īpašumi, pērk izstrādātus mežus, pērk izstrādātus mežus Vidzemē, lauksaimniecības , evakuatora pakalpojumi Vidzemē, sos evakuators, auto evakuācija, auto transportēšana, mežizstrādes tehnika

Dārzam un mājai, veikals

Baznīcas laukums 4, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces dārzam, mēslojumi, puķu podi, preces mājai, saimniecības preces, sēklas, plēves, dārza inventārs, floristikas materiāli, darba apģērbi, darba kombinezoni, darba apavi, gumijas apavi, galošas, zābaki, šņorzābaki, minerālmēsli, augu aizsardzības līdzekļi, virtuves piederumi, dārza šļūtenes, termosi, sīksīpoli, darba cimdi,

Laja, SIA, Riepu serviss

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Riepas traktoriem, automašīnām un lauksaimniecības tehnikai

RM Seda, SIA

Sporta 2g, Seda, Valmieras nov. LV-4728
Par uzņēmumu:

SIA "RM SEDA" nodarbojas ar kūdras ieguves tehnikas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz metālapstrādes pakalpojumus. Strādājam Latvijā, kā arī uz eksportu.

Arsa L, SIA, Veterinārā aptieka un prakse

Aizputes 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Veterinārā aptieka "Arsa L" - dzīvnieku barība, barības piedevas, medikamenti, zoopreces, aksesuāri. Sandra Rubīne - lauksaimniecības dzīvnieku veterinārārsts. Mājas vizītes, konsultācijas. Mākslīgās apsēklošanas tehniķis. Piena pārraugs. Vetārsta pakalpojumi Kurzemē.

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā 2, Jelgava LV-3001
Apraksts: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. Pētījumu veicināšana un speciālistu apmācība lauksaimniecības jomā, mežsaimniecības un pārtikas zinātnē, sociālās zinātnēs, datorzinātnēs; konsultācijas graudkopībā un lopkopībā.

BKL, SIA

Brīvības 2b, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Riepu serviss:

Pilns riepu serviss, sākot ar montāžu un beidzot ar balansēšanu, kā arī vulkanizāciju. Pieejams arī autoserviss. Eļļas maiņa, riepu remonts, balansēšana, riepu montāža. Jaunu un lietotu riepu tirdzniecība.

BB skudras, SIA

Ozolu 11-3, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Par uzņēmumu: SIA “BB SKUDRAS” dibināta 2016. gadā. Mūsu saknes aizsāktas mežsaimniecībā. Augot esam veiksmīgi izveidojuši transporta nodaļu, kuras ceļi ved pa Skandināviju, Baltiju un Eiropu. Mūsu panākuma atslēga ir klientu apmierinātība par paveikto darbu.

MCS serviss, SIA, autoveikals - autoserviss, auto noma

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

MCS autoserviss, autoveikals, auto noma, auto eļļas Saldū.

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

Māra autoevakuators Lielvārdē

Uzvaras 7c, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apraksts:

 

Autoevakuators Lielvārdē, tel. 29720416. Celtspēja līdz 2.5t. Spēcīga vinča, velk no grāvjiem, gravām. Samaksa skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu, izrakstu rēķinu. Cena: 0.55 euro/km.Cena pēc vienošanās - atkarīga no braucamā attāluma, diennakts laika un evakuācijas sarežģītības.00-24h/ katru dienu. Auto evakuācija no jebkuras vietas Latvijā. Piestartēšana ar Boster palaidēju.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

BCL-tehnika, SIA

Sēļu 9, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas labošana, remonts
Uzņēmumi piedāvā lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecību, remonta pakalpojumus, nomu un rezerves daļu tirdzniecību. Piedāvājumā - zemes apstrādes un lopbarības sagatavošanas tehnika, ražas novākšanas, sējas, augu aprūpes un pēcapstrādes tehnika.